Ratsastusseura Horsy Team ry

Tallilla toimii ratsastuseura

Tallilla toimii aktiivisesti ratsastusseura Horsy Team. Horsy Team järjestää tallilla myös vierailevien valmentajien valmennuksia sekä ratsastuskilpailuja ym. tapahtumia.

 

Horsy Team ry (HoT) on vuonna 2011 perustettu ratsastusseura. Horsy Team on myös Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, eli liittymällä jäseneksemme saat myös kaikki SRL:n jäsenedut. HoTin ensisijaisena päämääränä on edistää hevosen hyvinvointia sekä tukea hevosen ja ihmisen välistä vuorovaikutusta kaikilla osa-alueilla – ei pelkästään kilpailutoiminnassa. Haluamme myös kehittää ja parantaa mahdollisuuksien mukaan seurojen välistä yhteistyötä.

 

HoTilaiselle hevonen on upea ystävä, jota kunnioitamme ja rakastamme. Siitä on seuran nimikin saanut alkunsa: ”horsy” – hevosrakas. Tällä hetkellä meitä HoTilaisia on jo yli 50 ja myös Sinä olet lämpimästi tervetullut seuramme jäseneksi!

seuran www-sivut

Tallilla on toimii aktiivisesti ratsastusseura Horsy Team. Horsy Team järjestää tallilla myös vierailevien valmentajien valmennuksia sekä ratsastuskilpailuja ym. tapahtumia.

 

 

www.Horsyteam.fi

Yhteystietoja

Ratsutalli Vively

Haapasalontie 9, 04500 KELLOKOSKI

Talli

 

045 3305 666

vively@talli.fi

Petra Andrejeff

 

050 304 7577

petra.andrejeff@gmail.com

Noora Andrejeff

 

040 708 3496