Hevosten hoidosta tallillamme vastaa pääasiallisesti pitkän linjan ammattilainen, tallimestarin erikoisammattitutkinnon suorittanut Noora Andrejeff. Nooran apuna tallitöissä on myös Petra Andrejeff sekä tarvittaessa osaava ja vastuuntuntoinen vakiotuuraajaporukka.

Tallimme on täyden palvelun paikka juuri sinulle, joka tarvitset hevosen hoitopaikan lisäksi apua ja tukea hevosen omistamisen kimuranteissa käänteissä sekä ratsastustunteja, ratsutus- tai ohjasajopalveluita ym. Tallimme täysihoitopaikat onkin varattu ensisijaisesti tällaisille asiakkaille.

 

Hevosen täysihoito sisältää:

Täysihoidon lisäksi saatavilla olevat lisäpalvelut

Täysihoitohevoset voivat osallistua omistajiensa tai vuokraajiensa kanssa tallin ratsastustunneille pienryhmätunneille (max 3 ratsukkoa/ryhmä) tai yksityistunneille sekä kursseille, rataharjoituksiin ym. Näistä tietoa tarkemmin ”Ratsastustunnit ja muut kurssit ym.” -osiosta.  Ratsastustuntien pidosta vastaa ratsastuksen masteropettaja Petra Andrejeff.

Ratsutus – ja ohjasajo (ja juoksutus, maastakäsittely ym hevosen kouluttaminen ja liikunnasta huolehtiminen) on sovittavissa Petran (ratsutus) tai Nooran (ohjasajo) kanssa. Se voi olla vakituista viikoittaista tai tarpeen mukaan lyhyempi intensiivisempi jakso esim hevosen koulutuksen eteenpäin viemiseksi tai vaikkapa omistajan loman ajan tai hevosen kuntouttamiseen sairasloman jälkeen.

 

Tallin tilat