Petra

Petra on valmistunut Ypäjältä ratsastuksen ohjaajaksi 2003, suorittanut ratsastuksenopettajan ammattitutkinnon Ypäjällä 2006 ja ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkinto (master-opettaja) on ollut vuodesta 2013 muuten suoritettuna, mutta koulutukseen kuuluva koulutuomarin pätevyys puuttuu.

Noora

Noora on Vivelyn tallimestari ja huolehtii tallin asukkaista. Lisäksi Noora ohjasajaa hevosia niin kotitallilla kuin lähitalleilla. Noora kouluttautui alalle Ypäjän Hevosopistolla vasta pari vuotta sitten, mutta alan töitä hän on tehnyt koko ikänsä lastentarhanopettajan työn lisäksi.

Tommi

Tallin talonmies on, Petran puoliso, Tommi Savolainen. Tommi on vakitöissä tallin ulkopuolella, mutta vastaa pitkälti tallin huolto- ja kunnossapitotöistä sekä auttelee aina kaikessa tarvittavassa ehtiessään. Aina joskus Tommi innostuu itsekin ratsastamaan.

Pirkko

Pirkko Andrejeff on tallin oma tallimummo. Hän on Nooran ja Petran äiti, joka auttaa kaikissa tallin töissä tarpeen mukaan. Pirkko ratsastaa aktiivisesti muutaman kerran viikossa.

Eläimet

Alina ja Helinä ovat tallin lemmikkilampaita, joita kaikki tallilla kävijät saavat rapsutella mielin määrin.

Pirinä ja Vipotiina ovat tallin hiirivahteja, jotka kissamaiseen tyyliin viihtyvät hyvin taukohuoneen patterin lämmössä lähellä ruokakippoa.