Noora on Vivelyn tallimestari ja huolehtii tallin asukkaista. Lisäksi Noora ohjasajaa hevosia niin kotitallilla kuin lähitalleilla.

Noora on suorittanut tallimestarin erikoisammattitutkinnon. Lisäksi Noora on koulutukseltaan lastentarhanopettaja, joissa töissä hän onkin tehnyt pitkän uran ennen siirtymistään kokopäiväiseksi hevosalan ammattilaiseksi. Lastentarhanopettajan töiden ohessa Noora on kuitenkin tehnyt koko ajan myös hevosalan töitä, joten kokemusta ja taitoa hevosalalta on kertynyt monien vuosien ajan.  Noora on työskennellyt mm. Poni-Haassa viikonloppuisin tallityöntekijänä sekä TransHorsella sunnuntaiopena. Noora on ollut aina myös aktiivisesti mukana seuratoiminnassa.

Noora on harrasteratsastaja, mutta valmentautuu säännöllisesti suomenhevosensa Heikin, alias Hilkullan kanssa. Kilpailullisia tavoitteita ei ole, mutta Noora ja Heikki saatetaan silloin tällöin nähdä aluetason kouluradoilla tai joskus pienissä estekilpailuissa. Kesällä 2019 Noora aloitti valjakkoajon harjoittelun russponi Felixin kanssa.