Oman ratsastuksen tavoitetyöpaja

Päiväys ja aika: 18.03. klo 15:30-17:30


Mitä haaveita sekä pitkän- ja lyhyenajan tavoitteita sinulla on ratsastustasi ja hevosharrastustasi koskien? Haluatko esim. oppia hyppäämään esteitä, laukata maastossa, kilpailla kouluratsastuksessa, uskaltaa toimia hevosten kanssa maastakäsin yms..? Vai onko tavoitteesi vielä hieman epäselvä, mutta halua itsensä kehittämiseen kuitenkin löytyy?

Tule pohtimaan ja työstämään tavoitteitasi sekä miettimään keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi Petran kanssa, jotta haaveet voisivat käydä toteen.

Tavoitetyöpaja pidetään lauantaina 18.3. klo 15.30-17.30 tallin taukohuoneessa. Mukaan mahtuu max. 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 11.3. mennessä talli@vively.fi. (Ilmoittaudu samalla myös Ratsastuksen perusasioita- teoriaan). Tavoitetyöpajan on avoinna vain Vivelyn vakioratsastajille (voimassa oleva kuukausi- tai vuosikortti).

Hinta 30€ (sis.alv. 24%), maksu laskutetaan seuraavan tuntilaskun yhteydessä.

Huom! Tavoitetyöpajaan osallistujille alehinta seuraavan lauantain (la 25.3. Klo 16-18) Ratsastuksen perusasioita -teoriaan: 20€ (sis.alv.24%) (Hinta muuten Vivelyn vakioratsastajilta 25€ ja muilta 35€)