Suski Fagerströmin estevalmennus

Päiväys ja aika: 10.09. klo 17:00-20:30


Suski Fagerströmin estevalmennus lauantaina 10.9. alkaen klo 17.
Ratsastukset maksimissaan kolmen hengen ryhmissä tason mukaan.
Illan aikataulu tarkentuu, kun tiedetään osallistuvien ratsukoiden määrä. Oman ratsastuksen lisäksi on hyvä seurata muiden ryhmien tunteja ja olla kuunteluoppilaana, sekä toimia Suskin apuna puominnostajana ja kakankeräilijänä.
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET LA 3.9. MENNESSÄ. Mikäli ilmoittautumisen peruu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, sitoutuu maksamaan osallistumisen kokonaisuudessaan (tai hankkimaan tilalleen korvaavan ratsukon). Paikkoja on rajoitetusti.
– Vivelyn vakioratsastajat ilmoittautuvat ratsukkoon. Vivelyn hevosella ratsastavien tulee keskustella Petran kanssa hevosvalinnasta etukäteen ja muistaa tehdä kalenteriin hevosvaraus omasta varauspalkistaan
– Muiden ilmoittautumiset sähköpostiin talli@vively.fi. Ilmoittautumisessa mainittava oma nimi ja taso, jolla hevosen kanssa ratsastaa sekä laskutusta varten osoitetiedot. Kurssista lähetetään lasku sähköpostitse.
Vivelyn hevosilla voi valmennukseen osallistua mukaan vakioratsastajat (ratsastajat, joilla on vuosikortti tai kesäkuussa voimassa oleva kuukausikortti).
Valmennukseen ovat tervetulleita myös tallin ulkopuoliset ratsukot.
Hinta omalla hevosella:
-60€/ratsukko 2 hengen ryhmässä
-40€/ratsukko 3 hengen ryhmässä
-Lisäksi muualla kuin Vivelyn tallissa asuvalta hevoselta kenttämaksu 5€
Hinta Vivelyn hevosella:
-90€/ratsukko 2 hengen ryhmässä
-70€/ratsukko 3 hengen ryhmässä
Hinnat sis alv.