Tallimme tarjoaa hevosten täysihoitopaikkoja. Tallillamme on tilavat karsinat ja tallitilat, suuret tarhat ja kesällä laidunmahdollisuus. Tärkeää työssämme on hevosten viihtyvyys ja hyvinvointi. Toiminnasta vastaakin kaksi hevosalan ammattilaista, siskokset Petra ja Noora Andrejeff. Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli.

Lisäksi tarjoamme tallimme tiloissa ratsastuksen opetusta ja valmennusta niin tallissamme asuvien hevosten omistajille ja vuokraajille hevosineen kuin ulkopuolisillekin ratsukoille. Ratsutalli Vivelyn omistuksessa on muutamia hevosia, joilla on mahdollisuus osallistua tunneillemme pienryhmissä sekä tallillamme järjestettäviin muihin valmennuksiin, kilpailuihin ym. Hevosia voi myös vuokrata itsenäiseen ratsastukseen ja näin harjoitella, vaikka siirtymistä kohti oman hevosen omistamista. Jokainen voi meillä harrastaa ratsastusta omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan. Tunneillamme käy niin pieniä junnuja kuin jo varttuneemmalle iälle ehtineitä sennujakin sekä kaikkea siltä väliltä. Pääasia on, että kaikki viihtyvät harrastuksensa parissa.

Tunteja on vakituisesti kuutena päivänä viikossa. Lisäksi järjestämme erilaisia muutaman päivän kursseja varsinkin kesäaikaan (istunta, junnu, este, koulurata ym.) sekä rataharjoituksia niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Tallilla toimii aktiivisesti ratsastusseura Horsy Team ry., joka myös järjestää tallilla valmennuksia, kilpailuja, luentoja ym. toimintaa jäsenilleen sekä myös muille innokkaille osallistujille.

Petralta ja Nooralta saa apua myös hevosen koulutukseen ja muuten liikuttamiseen ratsutuksen tai ohjasajon muodossa. Noora pitää innokkaille ohjasajotunteja.

Tallimme on täydenpalvelun paikka juuri sinulle, joka tarvitset hevosen karsinapaikan lisäksi apua ja tukea hevosen omistamisen kimurantteihin asioihin, ratsastustunteja sekä ratsutusapua.

Tervetuloa tutustumaan talliimme ja sen toimintaan!