Tervetuloa Tuusulan Kellokoskelle. Tallillamme järjestetään ratsastustunteja pienryhmissä (max 3 ratsukkoa). Tunneille voi osallistua joko ratsutalli Vivelyn hevosella tai omalla (tai vuokraamallaan) hevosella. Myös tallin ulkopuoliset ratsukot ovat tervetulleita mukaan tunneille. Meillä jokainen voi harrastaa ratsastusta omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan. Tunneillamme käy niin pieniä junnuja kuin jo varttuneemmalle iälle ehtineitä sennujakin sekä kaikkea siltä väliltä. Pääasia on, että kaikki viihtyvät harrastuksensa parissa. Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli ja hyväksytty ratsastuskoulu.
 
Tallin toiminnasta vastaa kaksi hevosalan ammattilaista, siskokset Petra (master-tason ratsastuksenopettaja) ja Noora Andrejeff (tallimestarin eikoisammattitutkinto, lastentarhanopettaja).
 
Ratsastutunteja on vakituisesti kuutena päivänä viikossa. Vakiotuntien lisäksi on erikseen sovittavissa myös yksityistunteja niin ratsastuksessa kuin ohjasajossa tai vaikka oma ryhmätunti omalle ratsastusporukalle. Lisäksi järjestämme erilaisia muutaman päivän kursseja varsinkin kesäaikaan (istunta, junnu, este, koulurata ym.) sekä rataharjoituksia niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Tallilla toimii  aktiivisesti ratsastusseura Horsy Team ry., joka myös järjestää tallilla valmennuksia, kilpailuja, luentoja ym. toimintaa jäsenilleen sekä muille innokkaille osallistujille.
 
Tallimme tarjoaa myös hevosten täysihoitopaikkoja. Tallimme on täydenpalvelun paikka juuri sinulle, joka tarvitset hevosen karsinapaikan lisäksi apua ja tukea hevosen omistamisen kimurantteihin asioihin, ratsastustunteja sekä ratsutusapua tai ohjasajoa hevosen koulutuksen eteenpäin viemiseksi tai muuten liikuttamiseksi. Karsinapaikat onkin ensisijaisesti varattu asiakkaille, jotka karsinapaikan lisäksi tarvitsevat myös näitä muita palveluja. Tallillamme on tilavat karsinat ja tallitilat, suuret tarhat ja kesällä laidunmahdollisuus. Tärkeää työssämme on hevosten viihtyvyys ja hyvinvointi.

Tervetuloa tutustumaan talliimme ja sen toimintaan!